Tri hrvatska odličja na natjecanju Trofej Topolina

Mlada hrvatska skijašica Lana Zbašnik zlatna je u veleslalomu starijih kadetkinja, Samuel Kolega drugi je u veleslalomu starijih kadeta, a Tiriel-Luka Abramović treći u slalomu mlađih kadeta drugog dana Trofea Topolino, neslužbenog Svjetskog prvenstva u kadetskoj dobnoj skupini u Folgariji u Italiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjedničko vrijeme Lane Zbašnik bilo je 1:54.00, drugoplasirana Austrijanka Anna Grünauer imala je 82 stotinke sporije, a treća je bila Talijanka Elisa Platino s 1.32 sekundi sporijim vremenom u odnosu na Lanu. Karla Krasnić zauzela je 27. poziciju u konkurenciji ukupno 63 djevojke u plasmanu, dok Ida Štimac nije završila prvu vožnju.

Talijan Damian Hofer bio je jedini brži od Samuela Kolege u veleslalomu, i to za 55 stotinki. U ovoj kategoriji u plasmanu se našlo 66 mladih skijaša, Dario Komšić utrku je završio na 28. poziciji, dok Juraj Bošnjak nije završio prvu vožnju.

Tiriel-Luka Abramović treće mjesto osvojio je u vremenu 1:28.76. Pobjednik utrke Francuz Jules Baur bio je brži svega 16 stotinki, a drugi Talijan Alessandro Pizzio svega 2 stotinke. Tvrtko Ljutić 21. među 29 natjecatelja u plasmanu. U slalomu mlađih kadetkinja Nina Kržić natjecanje je završila 18. od 29 djevojaka u plasmanu, dok Maja Fućak nije završila prvu vožnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.