Tstitpasa publika izviždala na US Openu, on poručio: “Ne razumijem ih”

Foto: fah

Grčki tenisač Stefanos Tsitsipas, treći nositelj US Opena, plasirao se u treće kolo pobjedom nad Francuzom Adrianom Mannarinom 6:3, 6:4, 6:7 (4), 6:0, ali je doživio zvižduke publike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, već je neko vrijeme pod povećalom zbog svojih dugotrajnih izbivanja s terena za vrijeme mečeva, nakon dvoboja prvog kola u kojem je svladao Britanca Andyja Murraya u pet setova, nakon što je bivši pobjednik US Opena vodio s 2:1 u setovima.

“Nisam učinio ništa pogrešno, stoga ne razumijem takvu reakciju. Nemam ništa protiv onih koji su mi vikali. Volim navijače. No, neki ljudi to ne razumiju. Nisu igrali tenis na visokoj razini pa ne mogu razumjeti koliko je napora potrebno i koliko je teško činiti ono što mi činimo. Ponekad nam je potreban kraći odmor da bismo mogli raditi to što radimo”, kaže Tsitsipas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.