Tudor nakon prvog poraza na klupi Verone: ‘Ne želimo više ovakav rezultat’

Foto: fah

Hrvatski trener Igor Tudor doživio je sinoć nakon dvije pobjede i dva remija prvi poraz na klupi Verone od debija 19. rujna protiv Rome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegova momčad vodila je na gostovanju kod AC Milana 0:2, no domaćin je u nastavku preokrenuo i pobijedio s 3:2. Za Tudorovu Veronu to je već treći put da je povela 2:0 u gostima i nije pobijedila, kod Salernitane je odigrala 2:2, a kod Genove 3:3.

– Ovo je treći put da smo poveli 2:0 i nismo pobijedili, ne želimo više takav rezultat, rekao je u šali Tudor, dodavši: – Milan je nakon poluvremena ubacio u višu brzinu, uveli su kvalitetne igrače i stisnuli. Mislim da bi remi bio pošteniji, ali možemo im samo skinuti kapu.

Razlog višestrukim padovima njegove momčadi nakon vodstva 2:0 hrvatski stručnjak vidi u fizičkoj spremi:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Radit ćemo na temeljima prvog poluvremena, prvenstveno fizički. Da bismo igrali ovakve utakmice, moramo biti u stvarno dobroj formi. Kad svi budu fizički na razini, moći ćemo odnositi bodove iz ovakvih utakmica, smatra Tudor.

Bivši hrvatski reprezentativac Nikola Kalinić igrao je protiv Milana do 64. minute i izborio je kazneni udarac za drugi gol Verone, a Boško Šutalo ušao je na početku drugog poluvremena. Kod Milana Ante Rebić je startao, no zbog ozljede je napustio igru u 36. minuti.

Milan je pobjedom zasjelo na vrh ljestvice s 22 boda, jednim više od Napolija, ali i s utakmicom više u odnosu na Napolitance, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.