Tudor se požalio na raspored: ‘Trebalo bi tu malo zdravog razuma’

Foto: fah

Igor Tudor u srijedu je osvojio bod kod Salernitane (2:2), a već u subotu očekuje ga gostovanje kod Genoe, pa se požalio na raspored.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“To je ludost. Moram čestitati onome tko je slagao ovaj raspored”, sarkastično je rekao Tudor na presici prije sutrašnje utakmice.

“Nakon Rome igrali smo u Salernu, a već za dva dana idemo u Genovu. Trebalo bi tu malo zdravog razuma. Sve bi momčadi trebale imati iste uvjete”, požalio se Tudor.

“Ali želim naglasiti da ne tražimo isprike, ne opterećujemo se time. Pred nama je još jedna bitka, još jedna važna utakmica protiv jake momčadi”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Govorio je i o Nikoli Kaliniću.

“Poznajem Nikolu već dugo, čak smo i igrali zajedno šest mjeseci. Kvalitetu ima, ali možda je malo izgubio u nogama jer nije puno igrao posljednjih godina. Nema udarac kao prije pet-šest godina, ali i dalje je klasa i u pravoj je situaciji. Sretan sam što ga imam, ali sve igrače tretiram jednako. Igraju oni koji to zaslužuju, a ponekad netko mora ostati izvan sastava”, objasnio je Tudor

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.