Tudor: Vjerujem da ćemo proći Dnjipro

Vjerujem da ćemo proći Dnjipro, a ima puno razloga za optimizam, kazao je na konferenciji za novinare uoči uzvratnog dvoboja zadnjeg pretkola Europske lige u četvrtak u Splitu protiv ukrajinskog Dnjipra trener Hajduka Igor Tudor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dnipro je u Kijevu prije sedam dana slavio s 2-1, a Tudor vjeruje da njegova momčad može nadoknaditi zaostatak, kao što je to učinila i u prethodnom kolu kada je kazahstanski Šahter došao na Poljud s još većom prednošću od 4-2.

“Nismo mi prošli Šahter jer sam ja rekao da ćemo proći, već zato što smo sjajno odigrali na terenu. Danas ću reći da vjerujem da ćemo proći Dnjipro zato što smo dobro radili proteklih godinu dana. U Ukrajini nismo pokazali naš maksimum, Dnjipro ima bolje igrače od nas, no igramo na Poljudu, nadam se prepunom Poljudu”, kazao je Tudor, koji je na prošloj prvenstvenoj utakmici kod Osijeka odmarao čak devet standardnih igrača i izgubio s 0-2.

“U ovako zgusnutom rasporedu normalno je preskočiti neki susret i tu nema slučajnosti. Bilo bi glupo riskirati kakvu ozljedu u Gradskom vrtu, a eto dogodilo se Nikoli Vlašiću”, zaključio je Tudor, koji je dodao kako za dvoboj s Dnjiprom neće računati na Ukrajinca Artema Milevskog jer nije na zadovoljavajućoj fizičkoj spremi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.