Turski izbornik: ‘Primili smo bezvezan prvi pogodak, ali svejedno ne računam taj gol’

Foto: Twitter

Turska i Hrvatska odigrale su efikasnu utakmicu koja je završila rezultatom 3:3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Primili smo bezvezan prvi pogodak, ali svejedno ne računam taj gol. Hrvatski igrač je igrao rukom, svi su to vidjeli osim slovenskog suca”, rekao je Turski izbornik Senol Günes.

“Drugi slovenski sudac (Matej Jug) slično nas je oštetio na nedavnoj utakmici s Rusijom. To je bila utakmica Lige nacija, a ovo je ipak samo prijateljska”, dodao je.

“Primili smo dva gola u dvije minute, a imamo i ozlijeđenih igrača. To nije dobro. Cilj mi je bio isprobati neke igrače i to sam napravio. Sve u svemu, zadovoljan sam intenzitetom i pruženom igrom, nije bilo loše”, zaključio je Günes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.