Tužit će Nacionalnu ligu američkog nogometa zbog neprimjerenog nastupa Shakire i J-Lo na Super Bowlu

epa08189393 US singer Jennifer Lopez (R) and Colombian singer Shakira (L) perform during halftime of the National Football League's Super Bowl LIV at Hard Rock Stadium in Miami Gardens, Florida, USA, 02 February 2020. EPA/LARRY W. SMITH

Kansas City prije manje od tjedan dana stigao je do prve titule nakon 50 godina čekanja, pobijedili su San Francisco 49erse 31:20 u Super Bowlu u Miamiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, više nego o rezultatu pričalo se posljednjih dana o nastupu Shakire i Jennifer Lopez (J-Lo) u poluvremenu ovog velikog sportskog događaja koji prate milijuni Amerikanaca, ali i drugi obožavatelji diljem svijeta.

Jedan pratitelj Super Bowla odlučio je tužiti NFL zbog pjevačica koje su nastupile vrlo oskudno odjevene. NFL je Nacionalna liga američkog nogometa, najpopularnija profesionalna liga tog sporta na svijetu.

“Uključio sam TV kako bih gledao američki nogomet, a ne kako bih gledao porno film“, istaknuo je Dave Daubenmire iz savezne države Ohio, koji planira tražiti odštetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim NFL-a, tužit će i kompaniju Pepsi i lokalnu kablovsku kompaniju.

Podsjetimo, ovo su neke od reakcija roditelja prenesene u medijima: „Super Bowl show je bio vulgaran kažu ogorčeni roditelji“, „Roditelji napali J-Lo i Shakirin nastup i kažu da je neprimjeren za djecu“…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.