Tužna scena u Dortmundu: Nepoznata žena otela dres navijaču u invalidskim kolicima

Foto: Snimka zaslona

Nogometaši Borussije Dortmund plasirali su se u polufinale Lige prvaka nakon što su na svom stadionu eliminirali Atletico iz Madrida. Dortmund je slavio 4:2, u završnici će igrati s pariškim PSG-om, koji je pak u ludom dvomeču izbacio Barcelonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ni značaj utakmice, ni prolaz Dortmunda u polufinale pred kraj utakmice nije bio u samom prvom planu zbog jednog tužnog i sramotnog događaja koji je bacio mrlju na navijače domaće momčadi, za sve je odgovorna jedna žena.

Pojasnimo, Julian Brandt odlučio je po okončanju utakmice protiv Atletica dres pokloniti čovjeku koji je u invalidskim kolicima, došao je do tribine te je pokušao dodatno uljepšati večer za pamćenje navijaču svog kluba. No nakon toga se dogodila jedna tužna scena, poražavajuća ako ništa drugo s ljudskog aspekta. Naime, iza čovjeka u kolicima stvorila se nepoznata žena te je zgrabila dres iz njegovih ruku i nasmijana otišla svojim putem.

I navijači domaće momčadi komentirali su ovakav dogođaj. Jedan od njih je komentirao cijelu nemilu scenu na sljedeći način:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kada su najveći šu*ak među 81.000 ljudi”. Srećom, ubrzo se javio veznjak njemačkog kluba Marius Wolf.

“Bit će sređeno”, rekao je 28-godišnji nogometaš njemačkog polufinaliste Lige prvaka te će čovjek u invalidskim kolicima, kome je dres i bio namijenjen, dres dobiti naknadno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.