U autobusu Lyona koji je kamenovan bio je i Lovren: Evo što kaže

dejan lovren
Foto: snimka zaslona

Derbi susret desetog kola francuskog nogometnog prvenstva između Marseillea i Lyona otkazan je nakon što je autobus Lyona kamenovan na putu prema stadionu Velodrome. Ozlijeđen je trener Fabio Grosso. Na sve je reagirao i Dejan Lovren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijanski stručnjak je snimljen s krvavim licem, a zatim i sa zavojem na glavi dok je izlazio iz ambulante.

Hrvatski branič Dejan Lovren odlučio se obratiti javnosti putem svoga Twitter profila:

“Ono što se večeras nama svima dogodilo u autobusu bilo je apsolutno neprihvatljivo. Poštujem prave navijače u cijelome svijetu, ali ovi izgrednici to ni u kojem slučaju nisu. Ti su ljudi došli s čvrstom namjerom da nanesu ozbiljne ozljede. To više nema veze s nogometom! Ako se zakon ne promijeni, jednog će dana biti kasno. Vlada mora nešto učiniti. Želim svim navijačima Lyona da se vrate kući živi i zdravi!”, poručio je bivši Vatreni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
> U Marseilleu kamenovan autobus s igračima Lyona, utakmica otkazana!

Inače, na autobusu je potpuno razbijeno prednje desno staklo, a još nekoliko ih je oštećeno. Navijači Marseillea su bratska grupa s navijačima AEK-a.

Napad na autobus i ozljeda trenera, šokirao je igrače Lyona.

“Održan je krizni sastanak, a nakon utvrđenih ozljeda članova Lyona, uvažavajući mišljenje kluba koji nije želio započeti utakmicu i utvrđeni protokol, donesena je odluka da se utakmica ne igra. Bit će sačinjena izvješća nadležnim tijelima koja će odlučiti o tijeku događaja”, poručio je sudac Francois Letexier, prenosi L’Equipe.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.