U Vučićevoj Srbiji je sve moguće pa i to da ”viđeniji” navijači tuku trenere…

Foto: snimka zaslona

Kako je u Vučićevoj Srbiji sve moguće tako, naravno, nije nimalo nevjerojatno kada tamošnji mediji pišu o navijačima koji tuku trenere. Prema pisanju srpskog Blica, koji je tek za nijansu objektivniji od notornih Vučićevih tabloida, Kurira, Informera, Alo.rs…, Savo Milošević, trener Partizana napadnut je prije mjesec dana u klupskom restoranu u Humskoj u Beogradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako piše spomenuti medij Savo Milošević je dobio nekoliko udaraca od, pazite sada konstrukciju, ”viđenijih pristalica Grobara.” Kako vođe navijačke skupine, bilo koje, mogu biti ”viđeniji” kad se mahom radi vođama skupine koja ne preza ni od nasilnih metoda i akcija? Navijači, štoviše, oni ”viđeniji”, su nezadovoljni jer se trener njihovog kluba nije pojavio na sastanku s navijačima koji je dogovoren dan ranije. I zato što su oni nezadovoljni pribjegavaju fizičkom nasilju.

Bivši srpski reprezentativac i aktualni trener Partizana tek je nekoliko dana kasnije došao u restoran  i to u trenutku kada je za susjednim stolom sjedilo nekoliko ”viđenijih” navijača Partizana, točnije, Grobara. Nakon toga ”viđeniji” navijači Partizana su prišli Savi Miloševiću, poslije kraće rasprave podijelili su mu nekoliko šamara, što je zapravo poniženje za čovjeka, i to na javnom mjestu. Kako piše Blic sve se završilo na tome.

Inače, Savo Milošević je vrlo blizu odlaska iz Partizana, kako pišu srpski, odnosno Vučićevi, mediji, razlozi ipak nisu samo sportske prirode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.