Ukrajinci ljuti na Furyja zbog izjave o ratu

Foto: Twitter

Ukrajinski boksač Oleksandar Usik postao je apsolutni svjetski prvak u teškoj kategoriji nakon što je u Rijadu na bodove nakon 12 rundi svladao Britanca Tysona Furyja. Ukrajinci su poludjeli na komentar Britanca, koji nije bio zadovoljan sudačkom odlukom i smatrao je da je on zaslužio pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mislim da sam ja pobjednik ove borbe. On je dobio nekoliko rundi, ali ja sam ih dobio više. No, njegova zemlja je u ratu pa su stali na njegovu stranu i dali mu pobjedu. Ovo je bila jedna od najlošijih odluka u povijesti boksa.”

Na društvenim mrežama nižu se komentari:

“Kakav užasan gubitnik!”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Usik je trebao biti proglašen pobjednikom već u devetoj rundi. Kanonadom udaraca tada učinio je da Furyju klecaju koljena. Zato je dobio, a ne zato što je iz zemlje u ratu.”

“Ne, nije pobijedio jer je Ukrajinac, nego jer te je razbio u ringu. Prihvati poraz kao muškarac.”

“Fury je očito zaboravio da i u porazu moraš biti velik, a očito se ne sjeća ni da je teturao ringom poput Bambija dok ga je Usik razbijao. Spasili su ga zvono i sudac. Kakav jadan luzer…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.