Ukrajinska legenda hvali hrvatskog kapetana: ‘Luka Modrić jedan je od najboljih veznih igrača svih vremena’

Foto: fah

Za nekoliko dana Hrvatska u Kijevu igra posljednju utakmicu grupne faze u sklopu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, utakmica je to u kojoj Vatreni nemaju pravo na pogrešan korak. Prije toga, naravno, treba dobiti Finsku na Rujevici. Nažalost, dva dana uoči spomenute utakmice riječka navijačka skupina Armada pozvala je na bojkot reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vratimo se ipak utakmici u Ukrajini, izbornik Ukrajine legendarni je bivši nogometaš te države Andrij Ševčenko, koji je jedno vrijeme u Milanu igrao i s bivšim kapetanom Vatrenih Zvonimirom Bobanom. Danas Ševčenko hvali aktualnog kapetana Hrvatske i zvijezdu madridskog Reala Luku Modrića.

“Luka Modrić jedan je od najboljih veznih igrača svih vremena”, tvrdi bivša zvijezda Milana i Chelseaja Andrij Ševčenko, piše portal goal.com/hr.

Naime, Ševčenko tvrdi da Hrvatska ima momčad popunjenu vrhunskim igračima. ”Hrvatska Ima jednog od najboljih veznih igrača svih vremena Luku Modrića, kao i Mandžukića, Kalinića, Kovačića…vrlo jaka momčad”, tvrdi legenda ukrajinskog nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače 40-godišnji izbornik Ukrajine zna što trebaju imati najbolji jer osvojio je Ballon d’Or 2004. Luka Modrić to priznanje nema, ali ima mnoga druga, između ostaloga proglašen je i najboljim veznim igračem Premier lige.

Teško se na sam vrh probiti pored Messija i Ronalda. Oni su ipak za klasu još uvijek iznad svih, nedodirljivi vladari europskog nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.