United poslao poruku Realu: Modrić k nama, De Gea vama!

Luka Modrić ponovo se spominje u špekulacijama oko prelaska u redove Manchester Uniteda. Nije tajna kako je naš najbolji igrač i ranije bio želja kluba s Old Trafforda, još u vrijeme Sir Alex Fergusona, no iz Tottenhama je otišao put Santiago Bernabeua.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sad u jeku interesa Kraljevskog kluba za vratarom Uniteda i španjolske reprezentacije, budućim brojem jedan kad Casillas ode, Davidom De Geom, ponovo se pojavila špekulacija da Modrić napokon završi u Manchesteru. Niti jedna od tri strane (Modrić, Real, United) nije potvrdila, ali ni negirala takvu mogućnost.

Pregovori između Florentina Pereza koji svim silama želi vratiti De Geu u Madrid (iako je dijete Atletica op.a.) i Eda Woodwarda su intenzivni. Kao najvjerojatnije rješenje spominje se zamjena u liku Sergija Ramosa, jer je stoper ono što Van Gaalu nasušno treba. Engleski Metro, ne baš pouzdan po pitanjima nogometnih transfera, objavio je “priču” o Modriću.

Iako mnogi kažu kako u tome nema ni trunke istine, jer tko bi se lud odrekao usluga takvog veznjaka, trebamo se samo prisjetiti tko je sve nedavno napustio Real i to u najboljim godinama ili u najboljoj formi: Xabi Alonso, Mesut Özil, Angel di Maria…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Je li Luka sljedeći, vidjet ćemo. Sezona isprekidana ozljedama, novi trener koji ga sigurno ne obožava koliko i Talijan Ancelotti, potražnja za De Geom,  sve su to faktori koji bi Luku mogli preseliti iz Madrida na sjeverozapad Engleske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.