Uoči utakmice godine: Hoće li Dinamo po prvi puta u povijesti dobiti predsjednicu kluba?

Foto: GNK Dinamo

Pred Dinamom je ”utakmica svih utakmica”, osmina finala Europske lige protiv portugalskog diva – Benfice. Ulaznica za prvu utakmicu na Maksimiru vrednija je od zlatne poluge u Fort Knoxu, a u Dinamu se navodno, spremaju promjene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, prema pisanju Sportskih novosti prvak Hrvatske sljedećeg bi tjedna trebao dobiti novog predsjednika. Po prvi puta od osnivanja kluba tu bi počasnu titulu mogla preuzeti žena, radi se o Vlatki Peras, koju mediji ”prepoznaju” kao jednu od najvažnijih suradnica Zdravka Mamića. U Dinamu je zaposlena od 1999. godine i ima iskustva.  Zdravku Mamiću je duže vrijeme bila osobna tajnica, a kad se Mamić krajem 2015. godine zbog pravosudnih problema povukao s mjesta predsjednika umjesto njega u Upravu su stigli Amra Peternel, Krešimir Antolić te Vlatka Peras.

Navodno Vlatka nije bila prvi favorit za čelnu osobu Dinama već je ta čast trebala pripasti Pašku Dodiću, inače poznatom zagrebačkom zlataru te još jednom čovjeku koji je blizak Zdravku Mamiću i uživa njegovo povjerenje, no, Dodić ipak nije spreman prihvatiti se te uloge i pronašlo se novo rješenje. Vlatka Peres, podsjetimo, rođena je 21. ožujka 1977. godine u Zagrebu.

Nakon što je postala članica Uprave Vlatka Peres je rekla:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Toliko godina sam u Dinamu da već dugo ne gledam na klub kao posao nego kao stil života. Naravno, izuzetno sam ponosna što sam postala članica Uprave najboljeg hrvatskog nogometnog kluba. To je velika čast, ali i još veća odgovornost…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.