Upravni sud usvojio prijedlog HNS-a

Hrvatski nogometni savez poslao je medijima rješenje Upravnog suda Republike Hrvatske o odgodi izvršenja naloga Sportske inspekcije Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta za poništenje odluke o izdavanju licenci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Upravni sud RH u Zagrebu donio je rješenje kojim se usvaja prijedlog Hrvatskog nogometnog saveza da se odgodi izvršenje rješenja Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta – Službe sportske inspekcije od 12. veljače 2014., vezano za poništenje odluke o izdavanju licenci za klubove koji su predmet navedenog Rješenja.

Upravni sud je odgodio izvršenje predmetnog rješenja u dijelu kojim se naređuje da se ponište licence za igranje u Prvoj HNL NK Lokomotiva (za natjecateljsku godinu 2009/10 i NK Hrvatski dragovoljac (za natjecateljsku godinu 2013/14) te za igranje u Drugoj HNL NK Vinogradar (za natjecateljsku godini 2013/14), do pravomoćnosti odluke u ovom upravnom sporu.

Upravni sud u Zagrebu je ocijenio izvjesnim kako bi se Hrvatskom nogometnom savezu izvršenjem rješenja nanijela šteta koja bi se teško mogla popraviti”, stoji u rješenju Upravnog sura RH, a iz HNS-a poručuju da će “nastavno na takvu odluku Upravnog suda donijeti odgovarajuće odluke”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.