Uskoro odluka: Glavni uvjet legendarnog Ramosa za ostanak u Realu…

Foto: fah

Kako se približava ljeto tako su sve brojnija nagađanja glede prelaska igrača, ljetni prijelazni rok relativno je blizu. Dakako, jedna od zanimljivijih tema bit će i sudbina Sergija Ramosa, igrača Reala kojem ovog ljeta ističe ugovor. Dogovora još uvijek nema, gotovo da se ništa promijenilo nije od siječnja, iako većina medija tvrdi kako je Ramosov ostanak u Madridu izvjestan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, nekoliko je razgovora bilo u ožujku te travnju, no nije se previše napredovalo, što se događa nepoznato je, no ako Ramos ode značit će to kraj priče koja traje dugih 16 godina. Navodno je iskusni stoper pred predsjednika Reala, Florentina Pereza, pokretača neslavno propale Superlige, postavio tek jedan uvjet. Prema pisanju Marce, koja je inače savršeno informirana kad je Real u pitanju, Ramos traži tek jedno od Pereza, dvogodišnji ugovor. Navodno je 35-godišnji stoper spreman ostaviti sa strane problem novca ukoliko se udovolji njegovom jedinom pravom zahtjevu.

Podsjetimo, Ramos je prije otprilike dva mjeseca kazao da se osjeća šest godina mlađe te je otkrio do kada želi igrati. Naime, Ramos želi srušiti neke rekorde te ispisati nove stranice nogometne povijesti…

“Imam 34 godine, ali se osjećam kao da imam 28. U formi sam kao prije deset godina. Mogu igrati još pet vrhunskih sezona”, rekao je iskusni Ramos te nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Želim nastupiti na Svjetskom prvenstvu 2026. godine i postati jedini u povijesti sa šest nastupa na svjetskim prvenstvima…”

Naglasimo kako iza sebe pet svjetskih prvenstava imaju Antonio Carbajal, Lothar Matheus, Rafael Marquez i Gianluigi Buffon. Ramos će na Svjetskom prvenstvu 2026. imati 40 godina, a domaćin tog SP-a bit će SAD, Meksiko i Kanada. Prvi nastup u profesionalnom nogometu Ramos je upisao u veljači 2004. godine kada je Sevilla igrala protiv Deportivo La Corune.

Ovog proljeća legendarni igrač Reala uglavnom ne igra, najprije je bio ozlijeđen, nakon čega je bio pozitivan na koronavirus, a propustit će Ramos i današnji susret protiv Osasune te bi trebao biti spreman za uzvrat polufinala Lige prvaka s Chelseajem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.