Uskoro počinje ludilo na Poljudu: Poznat sastav Hajduka, tko umjesto Olma za Dinamo?

Za  otprilike 45 minuta na Poljudu počinje najveći derbi hrvatskog nogometa. U sklopu 7. kola Prve hrvatske nogometne lige sastaju se Hajduk i favorizirani Dinamo. Na Poljudu se očekuje 30 000 navijača, budući da je Poljud rasprodan, kako je Hajduk objavio na svom Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk će se Dinamu suprotstaviti u sastavu:

Ljubić, Juranović, Simić, Svatok, Čolina, Nejašmić, Hamza, Jradi, Caktaš, Dolček, Jairo.

Na klupi će biti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Blažević, Jakoliš, Beširović, Delić, Kalik, Bašić, Vušković, Tahiraj, Teklić, Dellova.

Dinamo će na Poljud istrčati oslabljen, u Zagrebu je zbog problema s aduktorom ostao Dani Olmo, zamijenit će ga Lovro Majer ili novo pojačanje Dinama Ivanušec.

Dinamo će igrati u sastavu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Livaković – Stojanović, Dilaver, Theophile-Catherine, Leovac – Ademi – Ivanušec, Gojak, Moro, Oršić – Petković

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.