Ususret Konferencijskoj ligi: Dinamo neće imati lijep doček, ali mislim da će sve riješiti u svoju korist

Foto: fah

Pred nogometašima Dinama uzvratna je utakmica osmine finala Konferencijske lige protiv PAOK-a. Modri su u Grčku otputovali s dva gola prednosti iz prve utakmice, a što ih u Solunu čeka otkriva bivši nogometaš Dinama koji nastupa u solunskom Arisu, Neven Đurasek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PAOK je nakon poraza u Zagrebu (2:0) izgubio i u nedjeljnom gradskom derbiju s Arisom (0:1), a nekadašnji veznjak Modrih, koji je od ljeta za Aris upisao 20-ak nastupa, utakmicu je odgledao s klupe za pričuve.

– PAOK je dominirao većinu utakmice, ali to je nogomet. Rekao sam već da mi se čini da je Dinamo mrvicu kvalitetniji, što je u prvom ogledu i pokazao, a očekujem da to potvrdi u četvrtak iako neće biti nimalo lagano, govori Neven Đurasek (25) za Hrvatski radio, pa naglašava da dojam iz prve utakmice u Maksimiru ne smije zavarati.

– PAOK neće opet odigrati tako lošu utakmicu, osobito napadački, makar su i obrambeno biti dosta loši. Bacit će sve karte u napad, a imaju opasnu napadačku liniju i ponavljam da Dinamu neće biti nimalo jednostavno. Međutim, Dinamo je iskusna ekipa i to je bio jedan od presudnih faktora u prvoj utakmici. Modri imaju fantastičnu ekipu i mislim da će to riješiti u svoju korist, rekao je za HRT.

Đurasek je u Aris stigao ljetos iz Ukrajine, prethodno je u HNL-u nosio dres Lokomotive i Varaždina, a nakon juniorskog staža u Maksimiru upisao je i tri nastupa za prvu momčad Dinama. Zbog prvenstvene stanke, koja je u Grčkoj već počela i traje do konca mjeseca, u četvrtak neće biti u Solunu, ali ne dvoji da Modre čeka užarena atmosfera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Sigurno neće imati lijep doček, a iskreno se nadam da neće biti nikakvih incidenata poput onih ljetos. Svakako će ih dočekati vatrena atmosfera na stadionu Toumba, PAOK-ovi su navijači jedni od najvatrenijih u Grčkoj i to će Dinamu sigurno otežati posao, ali iskusna su ekipa i vjerujem da im to neće stvarati veliki problem, zaključio je optimistično Đurasek u javljanju za Sportske minute našeg Drugog programa, na kojem ćete u četvrtak moći slušati prijenos utakmice PAOK-Dinamo (18.45).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.