Utakmica Hrvatska – Nigerija najpopularnija u Kalinjingradu

Foto: fah

Od četiri utakmice koje će se na svjetskom prvenstvu u Rusiji igrati u Kalinjingradu, najposjećenija utakmica po broju turista iz zemalja koje će igrati je utakmica Hrvatska – Nigerija, otkrio je ministar kulture i turizma kalinjingradske regije Andrej Jermak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice ‘Vatrenih’ i ‘Super orlova’, dolazi utakmica između Engleske i Belgije koja će se igrati 28. lipnja, a zatim slijedi ogled Španjolska – Maroko, dok je najmanje popularna utakmica između Srbije i Švicarske, koja je na rasporedu 22. lipnja.

“Iz Engleske i Belgije bi moglo doći više ljudi, ali oni neće prenoćiti u Kalinjingradu,” objasnio je ministar.

Prema njegovim riječima u Kalinjingradsku regiju doći će ukupno između 130.000 i 150.000 navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.