Uz povike ”Croatia, Croatia” sjajno raspoloženi Ivan Rakitić s obitelji odmara se na Šolti

Foto: Instagram

I dok još uvijek vlada neizvjesnost glede domaćinstva kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo Hrvatska – Mađarska Vatreni su se polako prepustili godišnjim odmorima. Vrijeme je za pauzu i uživanje u ljetu nakon naporne i duge sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na odmoru je i hrvatski nogometni reprezentativac, standardni član Barcelone, iza kojeg je posebno duga i naporna sezone gotovo bez predaha, Ivan Rakitić, koji je u novouređenu vilu na otoku Šolti stigao sa suprugom Raquel i kćerkicama Altheom i Adarom. Stigli su brodom na kojem su se vijorile hrvatska i španjolska zastava.

 

View this post on Instagram

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

✨?✨#holidays?2019 @raquel_mauri

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, kako to već ide za vrijeme ljetnih opuštanja vlada odlično raspoloženje, utorak su iskoristili za plažu ispred vile, dok su se vraćali Ivan je svoju suprugu, Raquel nosio na ramenima. Kako piše portal 24 sata svi su uzvikivali ”Croatia, Croatia…”

Foto: snimka zaslona 24sata(https://www.24sata.hr/sport/rakitici-na-solti-ivan-je-raquel-nosio-na-vratu-i-vikao-croatia-635305)

Recimo kako su mještani Nečujma s velikim oduševljenjem dočekali srebrnog hrvatskog reprezentativca, koji bi se u reprezentaciju trebao vratiti već za sljedeću jesensku akciju Vatrenih. Rakitić je bio izuzetno dobro raspoložen te se fotografirao sa svima koji su čekali u redu.

Drugim riječima, ni traga nemilom iskustvu kakvo je doživio Rakitić prije tri godine kada je s obitelji ljetovao na otoku Ugljanu, huligani su razbili prozore na kući koju je veznjak Barce tada iznajmio. Dogodilo se to dok su u kući bili šokirani Rakitići, koji su nakon toga promptno napustili otok.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.