Uživanje s obitelji – prvi Božić Stipe Miočića u braku: Kako je prvak čestitao blagdane

Foto: Instagram

Kao i mnogi sportaši tako su i UFC borci čestitali putem društvenih mreža božićne blagdane svojim brojnim prijateljima, fanovima, obitelji te najbližima, među njima se, naravno, našlo mjesta i za čestitku hrvatskog borca Stipe Miočića, koji je na originalni način uputio svoje dobre želje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane Fabricio Werdum proziva i traži revanš, dok tek oženjeni Miočić uživa u svom prvom Božiću koji, naravno, provodi u braku sa svojom suprugom, koliko im je zajedno dobro vidi i po Stipinom osmjehu.

“Sretan Božić svima. Nadam se da vam je dan pun sjajnog druženja s obitelji, puno dobre hrane, toplog ogrjeva te ove moje fenomenalne fotografije”, napisao je Miočić na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.