Dramatično finale: Veliki problemi s ozljedom Marina Čilića spriječili u osvajanju Wimbledona

Foto: fah

Marin Čilić pokušat će danas od 15 sati u Wimbledonu stići do drugog Grand slam naslova u karijeri. Protivnik mu je najveći tenisač svih vremena i osvajač 18 Grand slam naslova Švicarac Roger Federer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na US Openu sam uspio doći do pobjede nad Federerom, a prošle godine sam tu u Wimbledonu imao priliku završiti meč i dobiti, tako da imam tu sigurnost da na ovako velikim mečevima mogu doći do pobjede protiv njega. Znam da imam pravu igru, dovoljno dobru igru da ga mogu pobijediti i u to vjerujem, rekao je Čilić u ekskluzivnom razgovoru za HRT uoči meča.

Pratite uživo:

TREĆI SET

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čilić kreće uspješnije, 1:0. Iako se mučio na svom servisu osvaja treći gem, 2:1. Švicarac i dalje igra uvjerljivo, 2:2. . U finalu Grand Slam turnira u All England Clubu najbolji hrvatski tenisač izgubio je od Rogera Federera sa 3:6, 1:6, 4:6.


DRUGI SET

Federer je bio uvjerljiv na svom servisu i vodi 0:3. Vrlo brzo Federer je došao na 1:5 i osvaja set. Čilić je zatražio liječničku pomoć, ima problema s lijevim stopalom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PRVI SET

Meč je krenuo, nakon početnih problema sa servisima rezultat je 1:1. Čilić je imao break-loptu, 40:30 na servis Švicarca, ali osvaja set 3:6.

14,00 sati
Sat vremena je ostalo do meča, Marin je spreman.

Stiže i podrška brojnih hrvatskih sportaša:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.