Vatreni u crnom? Je li ovo nova garnitura dresova hrvatske reprezentacije za Svjetsko prvenstvo?

Foto: Todosobrecamisetas

Kako pojedini mediji tvrde, iako se zapravo radi za sada isključivo o spekulacijama, Nike je pripremio posebne dresove za Svjetsko prvenstvo kad je hrvatska nogometna reprezentacija u pitanju. Naime, portal Todosobrecamisetas, koji inače ima vrlo pouzdane informacije kad su u pitanju nove kolekcije dresova, objavio je fotografiju na kojoj se navodno nalazi novi dizajn hrvatskog dresa za Svjetsko prvenstvo. Dakako, pričuvni i prvi dres Vatrenih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, kao i uvijek za velika natjecanja sponzor hrvatske reprezentacije, u ovom slučaju Nike, izbacuje novu kolekciju dresova, no, ovog se puta navodno išlo na drastične promjene. Prva je garnitura ostala prepoznatljiva, s tradicionalnim hrvatskim ”kvadratićima”, ”kockicama”, s nešto malo promijenjenim  dizajnom kvadratića koji su ipak sada dosta veći te više nisu na rukavima, kao u staroj varijanti. Rukavi su sada crvene boje.

Međutim, pričuvni dres Vatrenih više nije u plavoj kombinaciji nego u crnoj s tamnoplavim kvadratićima uz narančaste detalje broja na dresu i Nikeovog znaka. Plava kombinacija kako sada izgleda odlazi u povijest Vatrenih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.