Vatreni na prekretnici: Hoće li se Ivan Rakitić vratiti u Sevillu?

Foto: Snimka zaslona

Prema pisanju katalonskog Sporta hrvatski reprezentativac, Ivan Rakitić, bi mogao ponovno igrati za Sevillu. Naime, Rakitić je 2014. godine iz Seville prešao u Barcelonu te je godinama bio standardni nogometaš ponosa Katalonije. Kako piše katalonski dnevnik, Sport, ”Sevilla je sudbina” Ivana Rakitića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Članak o Rakitiću u Sportu je izašao samo dva dana nakon što se hrvatski nogometaš javio navijačima kluba sa Sanchez Pizjuana  preko Twittera te ih je izvijestio ih o tome kako provodi dane u izolaciji zbog koronavirusa, prenose Sportske novosti.

Ivan Rakitić je, podsjetimo, najavio da će biti na raspolaganju izborniku Zlatku Daliću na Europskom prvenstvu, bez obzira što je ono odgođeno za iduće ljeto i trebalo bi se igrati od 11. lipnja do 11. srpnja sljedeće godine.

Ipak, Rakitić i dalje živi u neizvjesnosti kad je u pitanju nastavak karijere, naime, hrvatski nogometaš ne igra stalno, bolje rečeno igra sve manje, u Barceloni te se pojavila priča da bi mogao iz Barcelone preseliti u Madrid, točnije kod Diega Simeonea i Šime Vrsaljka, govorimo, dakako, o Atleticu. No, pojavila se i opcija koja ga vraća u Sevillu, u kojoj je igrao sjajan nogomet, navijači Seville itekako pamte hrvatsku ”Raketu”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako pišu španjolski mediji sve je izglednije da će hrvatski reprezentativac poslije šest uspješnih godina napustiti Barcelonu. No, dok traje pandemija koronavirusa, koja je paralizirala skoro cijelu Europu, i dok traje neizvjesnost glede nastavka sportskih natjecanja, ne razmišlja se toliko ni o transferima…

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.