Vatreni odradili trening dva dana prije Italije, Vida se ozlijedio

Neuruppin, 22.06.2024. - Trening hrvatske nogometne reprezentacije. Na fotografiji Domagoj Vida. foto HINA/ Daniel KASAP/ lsd

Hrvatska nogometna reprezentacija pretposljedni dan boravi u Neuruppinu prije utakmice s Italijom, a sutra će se u popodnevnim satima uputiti prema Leipzigu, gdje u ponedjeljak u 21 sat igra odlučujuću utakmicu za prolazak u nokaut fazu Eura protiv Italije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, izbornik Zlatko Dalić nije imao sve snage na broju. Uz već od ranije prekriženog Nikole Vlašića, subotnji trening je propustio i Domagoj Vida. Stoper grčkog AEK-a je zaradio ozljedu gležnja zbog čega je propustio današnji trening.

Vida na ovom EP-u nije odigrao niti minute, a do sada je u hrvatskom dresu upisao 105 nastupa i postigao četiri gola.

Hrvatska reprezentacija će u Neuruppinu odraditi još jedan trening. U svom kampu će trenirati i u nedjelju skriveni od očiju znatiželjnika, a reprezentacija će potom u 16.00 krenuti prema Leipzigu gdje će u nedjelju u 20.00 izbornik Dalić i Mateo Kovačić biti na novinarskoj konferenciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica između Hrvatske i Italije na rasporedu je u ponedjeljak, u 21.00 sati u Leipzigu.

Hrvatskoj za prolaz skupine treba pobjeda, dok je aktualnim europskim prvacima dovoljan i bod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.