Vatreni otputovali na Maltu

Foto: fah

Hrvatska nogometna reprezentacija otputovala je na Maltu gdje će sutra u Ta’ Qaliju igrati važnu kvalifikacijsku utakmicu za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Kataru sljedeće godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izabranici Zlatka Dalića sinoć su na Maksimiru odradili posljednji trening, a trenirao je i kapetan Vatrenih Luka Modrić koji se oporavio nakon teške prehlade. Izbornik Dalić najavio je da neće forsirati s Modrićevim nastupom ako ne bude potpuno spreman.

Po dolasku na Maltu, na poslijepodnevnoj konferenciji za medije uz izbornika Zlatka Dalića bit će i branič Vatrenih Joško Gvardiol. Nakon obraćanja medijima hrvatski reprezentativci odradit će posljednji trening uoči utakmice.

Susret u Ta’ Qaliju igra se sutra u 20.45. Za Vatrene bi sve osim pobjede na Malti najvjerojatnije značilo oproštaj od izravnog plasmana u Katar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je u skupini H kvalifikacija na na drugom mjestu s dva boda manje od vodeće Rusije koju sutra očekuje domaći dvoboj protiv Cipra od 18 sati u St. Peterburgu.

Samo pobjednik skupine izborit će direktan plasman u Katar na SP, a drugoplasirani će igrati dodatne kvalifikacije. Dobra je vijest za Hrvatsku što je barem osigurala dodatne kvalifikacije jer ne može biti plasirana lošije od drugog mjesta.

Budu li rezultati u Ta’ Qaliju i St. Peterburgu u skladu s predviđanjima, a to su pobjede favorita Hrvatske i Rusije, pobjednika skupine odlučit će okršaj Vatrenih i Zbornaje u Splitu 14. studenoga. Poljudski stadion odavno je rasprodan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.