Veliki intervju Lionela Messija uoči SP-a: ‘Zapovijed iz Madrida da me se uništi, a hoću li otići nisam odlučio…’

Foto: fah

Najbolji nogometaš svijeta Lionel Messi sa svojom Argentinom stigao je u Rusiju, nekoliko dana prije početka Svjetskog prvenstva. Podsjetimo, Argentina će igrati u skupini D s Hrvatskom, Nigerijom i Islandom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I Messi, kao i neke druge nogometne zvijezde koje će sudjelovati na SP-u, imaju nerazjašnjenih problema sa zakonom, uz Messija tu su još Neymar, Ronaldo... Naime, Argentinac je u Španjolskoj završio na sudu pod optužbama da je utajio porez. Nekoliko dana prije početka SP-a Messi je prokomentirao optužbe koje dolaze na njegov račun, našao je ”krivce” u Madridu.

“Iz Madrida je stigla naredba da me se napadne, uništi, iskoristi trenutak slabosti. Teško mi je bilo to proživljavati”, kazao je Lionel Messi za Sport.

Tijekom intervjua Messi je govorio i o nekim drugim temama, pa tako i o temi koja se tiče njegove budućnosti nakon što jednom objesi kopačke o klin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što će prva zvijezda Barcelone raditi nakon što više ne bude aktivno igrao nogomet?

“Nisam razmišljao o tome. Ne želim. Svi žive na svoj način, ja pokušavam živjeti iz godine u godinu, mirno. Kada dođe taj dan, vidjet ću. Trenutno se ne vidim kao nogometni trener, ali nikad ne znate što će se dogoditi. I Zinedine Zidane je jednom rekao da neće biti trener pa je na kraju to postao.”

Lionel je prema vlastitim riječima imao dobro iskustvo sa svim trenerima s kojima je surađivao, no, izdvojio je dvojicu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Silno sam zahvalan Rijkaardu što mi je dao priliku i imao povjerenja u mene, dao mi je debi i smirivao me. Nakon toga sam imao dobrih trenera, a među najboljima je sigurno Guardiola. Luis Enrique je na istoj razini…”

Hoće li se oprostiti od reprezentativnog dresa nakon SP-a?

“Nisam odlučio, ovisi o nastupu u Rusiji. Izgubili smo tri finala i pod velikim smo pritiskom. Ljudi nisu svjesni koliki je uspjeh doći do finala, broje nam samo poraze…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očito je kako će Messi ipak odlučiti u skladu s rezultatom, ako se okiti s naslovom Svjetskog prvaka mogao bi i završiti reprezentativnu karijeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.