Veliko priznanje za hrvatskog reprezentativca, Mario Pašalić u idealnoj momčadi tjedna Lige prvaka

Foto: fah

Kako smo već pisali ovog tjedna su odigrane prve četiri utakmice osmine finala Lige prvaka. Po mnogima najveće je iznenađenje napravio debitant u Ligi prvaka, Atalanta, koja je deklasirala sa 4:1 Valenciju. Pobjedom protiv Valencije Atalanta je stigla na korak do velikog uspjeha, senzacionalnog plasmana u četvrtfinale Lige prvaka. U dresu Atalante briljirao je hrvatski reprezentativac, Mario Pašalić, koji je pobjedi Atalante pridonio s dvije asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Sukladno tome, u idealnoj momčadi tjedna našla su se čak četvorica igrača kluba iz Bergama, a među njima je i naš Mario Pašalić koji je upisao dvije asistencije u velikoj pobjedi talijanskog sastava.

Preostala trojica iz Atalante koji su se našli u ovom izboru su strijelci pogodaka: Hans Hateboer, koji je zabio dva gola Valenciji, te Remo Freuler i Josip Iličić.

Jedini klasični napadač među odabranih 11 je senzacionalni Norvežanin Erling Braut Haaland koji je bio junak pobjede Borussije Dortmund nad PSG-om”, prenosi portal gol.dnevnik.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je idealna momčad tjedna Lige prvaka u formaciji 4-3-2-1:

Peter Gulacsi (RB Leipzig) – Hans Hateboer (Atalanta), Konrad Laimer (RB Leipzig), Felipe (Atletico Madrid), Renan Lodi (Atletico Madrid) – Remo Freuler (Atalanta), Saul Niguez (Atletico Madrid), Denis Čerišev (Valencia) – Josip Iličić (Atalanta), MARIO PAŠALIĆ (Atalanta) – Erling Braut Haaland (Borussia Dortmund)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.