(VIDEO) ATP Masters – London: Prva pobjeda Dominica Thiema, u tri seta bolji od Monfilsa

Foto: fah

U susretu 2. kola skupine “Ivan Lendl” na ATP “mastersu” tenisača Austrijanac Dominic Thiem ostvario je prvu pobjedu svladavši Francuza Gaela Monfilsa sa 6-3, 1-6, 6-4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Thiem nakon dva kola ima omjer pobjeda i poraza 1-1, dok je Monfils pao na 0-2 i praktički ispao iz borbe za polufinale.

Od 21 sat u durom susretu 2. kola u ovoj skupini igrat će Srbin Novak Đoković i Kanađanin Miloš Raonić, koji su u 1. kolu ostvarili pobjede. Đoković će u slučaju pobjede osigurati plasman u polufinale.

U prvom susretu dana, u dvoboju 2. kola skupine “Edberg/Jarryd” u konkurenciji parova Britanac Jamie Murray i Brazilac Bruno Soares ostvarili su drugu pobjedu svladavši Amerikance Boba i Mikea Bryana sa 6-3, 6-4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Murray i Soares tako su stigli nadomak ulaska u polufinale, a mogli bi ga osigurati već večeras i to ako naš Ivan Dodig i Brazilac Marcelo Melo ne svladaju Filipinca Treata Hueya i Bjelorusa Maksa Mirnjija u dva seta.

Braća Bryan su na omjeru 1-1, a Dodig i Melo, te Huey i Mirnji na 0-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.