(VIDEO) Bayer izbio na drugo mjesto nakon pobjede protiv Hoffenheima, Tin Jedvaj nije igrao, Andrej Kramarić nastupio, slavlje Eintrachta Nike Kovača…

Foto: fah

Nogometaši Bayera iz Leverkusena izbili su na drugo mjesto njemačkog prvenstva nakon 4-1 (1-0) gostujuće pobjede protiv Hoffenheima u susretu 19. kola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gosti su poveli pred kraj prvog poluvremena preko Baileya (43), početkom nastavka Baumgartlinger (51) je povisio na 2-0 da bi Alario (70) potvrdio pobjedu Bayera. Szalai (86) je pred kraj susreta smanjio na 3-1 da bi Alario (90+3) svojim drugim pogotkom u sudačkoj nadoknadi postavio konačni rezultat.

Tin Jedvaj nije konkurirao za nastup u sastavu Bayera dok je Andrej Kramarić igrao za Hoffenheim, koji je ostao deveti sa 27 bodova, od 56. minute.

Foto: fah
Foto: fah

Kako je RB Leipzig izgubio na gostovanju u Freiburgu, domaći su slavili sa 2-1 (0-0) nakon preokreta, Bayer je stigao na drugo mjesto sa 31 bodom, na koliko je ostao i RB Leipzig, a do istog broja bodova je stigla i Borussia iz Moenchengladbacha 2-0 (1-0) domaćom pobjedom protiv Augsburga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Freiburgu je Leipzig poveo preko Wernera (65), no domaći su uzvratili golovima Haberera (72) i Kocha (76).

Strijelci za novu pobjedu momčadi iz Moenchengladbacha bili su Ginter (10) i Hazard (90).

Eintracht iz Frankfurta, kojega vodi bivši hrvatski izbornik Niko Kovač, ostvario je vrijednu 3-1 (2-0) pobjedu na gostovanju kod Wolfsburga. Golove za Eintracht postigli su Haller (18), Chandler (22) i Jović (85), dok je jedini uspješan za Wolfsburg bio Arnold (66).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ante Rebić igrao je za Eintracht do 79. minute, dok je Josip Brekalo odigrao prvo poluvrijeme za Wolfsburg.

Sedmi Eintracht se ovom pobjedom bodovno izjednačio s petom Borussijom iz Dortmunda i šestim Schalkeom 04, svi imaju po 30 bodova, dok je Wolfsburg 13. sa 20 bodova.

Vodeći Bayern, koji će u nedjelju ugostiti Werder, ima 44 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.