(VIDEO) Bivši UFC-ov prvak pokazao koliko cijeni Miočića: ‘Stipe pobjeđuje Cormiera odlukom sudaca’

Foto: Snimka zaslona

Fabricio Werdum, inače bivši UFC-ov prvak, pomalo je razočaran činjenicom da mora još malo čekati na svoju priliku, međutim, tvrdi kako je borba između Stipe Miočića i Daniela Cormiera sasvim logičan razvoj događaja, piše Fightsite.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, gostujući u ”The MMA Houru” Werdum je prednost dao aktualnom teškaškom prvaku za kojeg predviđa drugu u nizu pobjedu sudačkom odlukom:

‘Želim gledati tu borbu. Naravno da sam htio biti prvi na redu, ali za UFC-ov posao i za fanove je ovo puno bolje. Razumijem taj dio posla. Nešto ranije sam bio razočaran kada sam to čuo, ali nakon razgovora s Danom Whiteom sam shvatio da je ovo puno bolje za UFC, a ja se nadam kako sam idući na redu nakon moje sljedeće borbe. Volim Cormiera, on mi je već jako dugo dobar prijatelj. Prije je bio samo hrvač. Već sam pričao o tome kako sam ga jednom rušio tri puta. I on je pričao o tome. On je bio hrvač, ali sada je puno kompletniji borac. Ima dobar boks, hrvanje i jiu-jitsu, ali mislim da Miočić ovo pobjeđuje odlukom sudaca”, konstatirao je Werdum te je rekao da se zbog želje za revanšom više nada Stipinoj pobjedi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.