(VIDEO) Brazil ponovno djeluje kao moćna reprezentacija: Lako protiv Japana u prijateljskoj utakmici

Foto; fah

U pripremnom susretu odigranom u francuskom gradu Lilleu nogometaši Brazila slavili su protiv Japana s 3-1 i potvrdili da su jedan od favorita za osvajanje naslova svjetskih prvaka u Rusiji iduće godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brazilci su već nakon 36 minuta vodili s 3-0. Neymar je u 10.minuti realizirao kazneni udarac, a sedam minuta kasnije mu je japanski vratar obranio novi penal, no najbrži je na odbijenoj lopti bio Marcelo. U 36. minuti je napadač Citya Gabriel Jesus zabio za 3-0, da bi Japanci, koje vodi bivši trener Dinama Vahid Halilhodžić, uspjeli u 63. minuti smanjiti preko Makina. Bila je to 13. pobjeda u 16. utakmici novog brazilskog izbornika Titea, koji je preuzeo slavnu reprezentaciju u lipnju prošle godine.

U Suwonu je Južna Koreja pobijedila Kolumbiju s 2-1. Son je bio dvostruki strijelac za domaćine (11, 61), dok je za Kolumbijce pogodio Zapata (76).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U kineskom gradu Guangzhou igrali su Kinezi i Srbi, a slavili su naši istočni susjedi s 2-0 pogocima Ljajića (20) i Mitrovića (69).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.