(VIDEO) Ibrahimović u laganoj šetnji sve priznao…

Foto: snimka zaslona

Švedski nogometni majstor Zlatan Ibrahimović (35) dao je veliki intervju tv postaji Fox Sports Italia, a razgovor je vodio legendarni talijanski stručnjak Fabio Capello (70).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Rekli ste mi da igram slično kao Van Basten, ali da je on bolji od mene, ha, ha. Gledao sam snimku njegovih golova i pažljivo pratio kako postiže golove,” priznao je Ibra.

Prisjetio se zatim vremena provedenog u Juventusu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dolazak u Juventus iz Ajaxa je bio veliki korak naprijed. Juve je veliki klub i od prvog dana bilo mi je super,” dodao je.

Nakon što je ‘Stara dama’ izbačena u Serie B zbog sudjelovanja u aferi ‘calciopoli’ švedski napadač je preselio u Inter.

“Bilo je to zanimljivo iskustvo. Za naslov su se borili gradski suparnici Inter i Milan. Na koncu smo osvojili ‘scudetto’ nakon 17 godina, a ja sam pomogao u pisanju povijesti”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zatim je uslijedila Barcelona Pepa Guardiole.

“U početku je sve bilo OK. Igrao sam, zabijao golove. Međutim, Guardiola je ubrzo promijenio sustav igre, a ja sam izvisio. I danas mi to nije jasno. Guardiola me zvao svaki dan i nagovarao da preselim u Barcelonu, a kada sam potpisao preselio me na klupu. Nisam bio sretan i razlaz je bio jedina opcija.”

Otišao je zatim u redove Interova najvećeg suparnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bila je to top momčad. Ronaldonho, Gattuso, Nesta, Pirlo, Pippo Inzaghi… želio sam novi naslov jer koliko je igrača osvojilo titulu u dresu Juventusa, Intera i Milana.”

Otkrio je i da je e dugo razmišljao o prelasku u Manchester United. No prevagnula je želja za novim izazovom.

“Bio je to veliki izazov. Mogao sam u Kinu i li dignuti noge u zrak i otići na odmor. Međutim, želio sam novi izazov,” priznao je dodavši: “Znao sam što me čeka s Mourinhom. Trebao mi je takav trener pri kraju karijere. S njim je uvijek sve jasno, sve ti kaže u lice,” kazao je Ibrahimović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.