(VIDEO) Četiri tisuće navijača Dinama napravilo pozitivni lom u Domu sportova: Što čeka Benficu u Zagrebu

Foto: Dinamo to smo mi

Dinamo je ostvario veliki uspjeh plasmanom u osminu finala Europske lige. Obilježeno je to nezaboravnim petosatnim koncertom u subotu navečer u dvorani II Doma sportova. Tram 11, Kawasaki 3P, Šank i Jura Stublić proslavili su s navijačima Dinama sjajne uspjehe koje je plavi klub ostvario ove sezone i još jednom potvrdili – duh Dinama i urbanog Zagreba i dalje živi, pišu Sportske novosti i donose videe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preko četiri tisuće navijača pjevalo je s izvođačima. Organizator cijelog projekta Dinamovo proljeće, udruga Dinamo to smo mi, produžila je i trajanje izložbe Dinamovo proljeće u Galeriji Kranjčar na Kaptolu zbog velikog interesa do petka 1. ožujka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.