(VIDEO) Cola, jakna i smijeh: Kako su Luka Modrić i suigrači zafrkavali trenera Granade!

Foto: Snimka zaslona

Nogometaši Reala protutnjali su Granadom, posao su obavili tako da su utrpali u mrežu spomenutog kluba čak četiri pogotka. Naime, trener Zinedine Zidane izvukao je dvostruku korist iz navedene utakmice, osvojio je bodove, a odmorio je glavne zvijezde poput Luke Modrića, Tonija Kroosa, Cristiana Ronalda, Brazilca Marcela…Benzema i Isco odigrali su tek pola sata. Real spreman dočekuje, s velikom prednošću, uzvrat protiv Atletica u polufinalu Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok su igrači Reala, predvođeni Mateom Kovačićem, Moratom i ostalima, trpali golove u mrežu Granade na klupi su se zabavljali Isco, Modrić, Benzema te ostali realovci. Glavni zabavljač bio je sjajni veznjak Isco, koji je u trenutku dok je Granadin trener Tony Adams, inače legendarni stoper koji je u Arsenalu igrao gotovo 20 godina, skinuo jaknu, povikao:“Konobar, može jedna Coca Cola?” Ovom upadicom, doskočicom, Isco je nasmijao Modrića te Kroosa, dvojicu igrača koji su inače samo srce vezne linije kraljevskog kluba i glavni kreatori brojnih Realovih pobjeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.