(VIDEO) Cristiano Ronaldo predstavio nove kopačke ‘skovane za najveće’ i posvetio ih Manchester Unitedu

Foto: Snimka zaslona

Nogometna zvijezda Reala, najbolji nogometaš Europe, Cristiano Ronaldo u svom je stilu predstavio novo izdanje ”svojih kopački”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kopačke su nogometašima dio nogometnog oruđa, ali i sponzorski rekvizit, nošenjem određenih marki nogometaši promoviraju te marke kopački, trenirki, dresova i, naravno, za to dobiju ugovorom predviđen honorar. “Skovane za najveće”, baš kao i Ronaldo, kopačke je nogometaš posvetio klubu u kojem je stekao status sportskog simbola i postao jedan od najboljih svjetskih nogometaša. Naravno, mislimo na Manchester United.

Bilo je to sada već jako davno, prije osam godina, prije nego li je 2009. godine stigao na Santiago Bernabeu i s Realom nekoliko puta pokorio Europu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldo je rimskim brojevima u kopačke utisnuo broj 28, isti je nosio kao dječak u Sportingu, ali i broj sedam koji mu je Manchesteru dodijelio legendarni bivši menadžer spomenutog kluba Alex Ferguson, s kojim je Cristiano ostao u sjajnim odnosima. Sedmicu Uniteda nosile su legende, George Best, Eric Cantona i David Beckham. I Ronaldo je na njihovoj razini.

Ronaldo tvrdi da mu je Ferguson u Manchesteru rekao nonšalantno kako želi da nosi tu sedmicu, iako je bio iznenađen Portugalac je znao što to znači, što sedmica predstavlja.  “Bio je to početak moje prave nogometne priče. Proveo sam u Unitedu pola desetljeća i naučio što je nogometna umjetnost. Puno toga smo zajedno osvojili, ja i Manchester…”, rekao je Ronaldo, koji je u Manchesteru i s Manchesterom osvojio tri naslova prvaka, Ligu prvaka i Zlatnu loptu, sve je to ponovio i u Realu, na koncu je došao i do naslova, prvog u povijesti, s portugalskom reprezentacijom. Portugal je prošle godine postao prvak Europe u Francuskoj, nažalost, put prema finalu i naslovu za Portugal vodio je preko Hrvatske.

Inače, Ronaldo je počast klubu u koji se navodno prije ili poslije želi vratiti odao i narančastom bojom na dnu novih kopački – bojom koju postiže željezo dok se kuje. Vrhunski profesionalac poput Ronalda pazi na svaki detalj kad su u pitanju sponzori, kao i komunikacija s javnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.