(VIDEO) Crobuk.net čestita hrvatskoj reprezentaciji i šalje slike slavlja Ivana Klasnića i našeg naroda iz Münchena i Međugorja

Foto: Crobuk

Crobuk.net – Hrvatski Društveni Portal koji spaja naš narod iz matica Hrvatske i BiH s cijelim iseljeništvom, čestita iz svega srca na još jednom veličanstvenom uspjehu hrvatske reprezentacije, ovaj put protiv Rusije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prisjetimo se, Hrvatska je u osmini finala pobijedila Dance, reprezentaciju koja nije izgubila utakmicu u zadnjih 18 susreta, a nakon toga Rusiju na domaćem terenu.

Kao i uvijek, naši igrači i naš stručni stožer, su ponovo omogućili našem narodu neizmjernu radost i sreću u maticama i po cijelom svijetu.

Ivan Klasnić je pokazao kako se slavi kada imate jednog Nijemca u blizini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

München je u subotu gorio. Pogledajte najljepše navijačice i kršne momke kako su proslavili još jednu nezaboravnu noć.

Jednako kao i u Međugorju, jedan narod, jedna duša, jedno srce.

Još jednom vam hvala dečki i idemo u nove pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slavlje Ivana Klasnića na njemačkoj televiziji ARD:

Izvor: ARD.de

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međugorje:

München:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.