(VIDEO) CSKA pobijedio Rubin, igrali Vlašić, Šarlija i Bistrović

Foto: fah

Hrvatski nogometaši Nikola Vlašić i Zvonimir Šarlija odigrali su čitav susret, dok je Kristijan Bistrović bio na terenu do 89. minute za CSKA koji je u susretu 4. kola ruskog prvenstva kao svladao Rubin iz Kazana sa 1-0 (1-0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sastavu Rubina čitavu utakmicu odigrao je Filip Uremović.

Jedini gol na utakmici postigao je Čalov u 41. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovom pobjedom CSKA je stigao na drugo mjesto ljestvice s devet bodova, jednim manje od vodećeg Zenita, a jednim više od trećeg Rostova. Rubin je u skupini od pet momčadi sa po sedam bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.