Poruka engleskog novinara: Bilo bi glupo od Milana da ne plate CSKA-u što traže za Nikolu Vlašića

Foto: snimka zaslona

Engleski novinar Danny Armstrong, koji inače živi te radi u Rusiji, prati već mjesecima zbivanja vezana uz hrvatskog reprezentativca Nikole Vlašića i njegovog eventualnog prelaska u Milan, a o čemu se već jedno vrijeme spekulira. Radi se o novinaru koji itekako dobro poznaje ruski nogomet te pozorno prati što se događa na nogometnom tržištu Rusije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nikola Vlašić je inače možda i najveće ime ruske lige, a koje se povezuje s odlaskom. Milan već mjesecima pokušava angažirati hrvatskog igrača, no još uvijek nema dogovora s ruskim klubom (CSKA), koji navodno za Vlašića traži 30 milijuna eura i to odmah, dok je Milan spreman platiti pet milijuna eura za jednogodišnju posudbu te 25 milijuna eura za trajni transfer sljedećeg ljeta.

Na Twitteru je Armstrong komentirao cijelu situaciju:

“Sad kad je Hauge otišao iz Milana, talijanski klub mora hitno tražiti pojačanja u napadu. Bilo bi glupo da sada ne plate ono što CSKA traži za Vlašića. Khvicha Kvaratskhelia i Sardar Azmoun su također dobre opcije iz Rusije”, napisao je engleski novinar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.