Hrvatska bi u završnici prijelaznog roka mogla dobiti najskupljeg igrača u povijesti

Zagreb, 14.10.2020 - Utakmica Lige nacija između reprezentacija Hrvatske i Francuske. Na slici Nikola Vlašić. foto HINA/ Damir SENČAR/ ds

Do kraja ljetnog prijelaznog roka otprilike su još dva dana u tako kratkom vremenskom roku očekuje se još nekoliko zvučnih transfera, kojih tijekom ovog ljeta nije nedostajalo. I Hrvatska svoju nogometnu zvijezdu za trku ima, naime, naš bi nogomet mogao dobiti najskupljeg nogometaša u povijesti. Dakako, govorimo o hrvatskom reprezentativcu, koji trenutno igra u Rusiji, Nikoli Vlašiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vlašić je već duže vrijeme jedan od najboljih igrača ruskog prvenstva te u dresu CSKA pruža zapažene partije, takve igre nisu promakle izborniku Zlatku Daliću, i Nikola je stekao status standardnog reprezentativca, a bio je i jedan od najboljih hrvatskih igrača na Europskom prvenstvu početkom ljeta.

Vlašić ima 23 godine te bi se u posljednjim satima prijelaznog roka mogao vratiti u Englesku gdje je već nosio dres Evertona. U Evertonu se nije previše iskazao, a nije imao previše ni prilika. Vlašića želi Dinamov protivnik u grupnoj fazi Europa lige, West Ham. Klub iz Londona je za  hrvatskog veznjaka pripremio navodno čak 30 milijuna eura što bi Moskovljani trebali prihvatiti.

Tijekom ljeta, podsjetimo, Nikola Vlašić je bio na meti Milana, no čini se kako od toga nema ništa te je navodno West Ham spreman ponuditi više i od višestrukog prvaka Europe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, najskuplji hrvatski nogometaš je Mateo Kovačić kojeg je Chelsea 2019. godine prilikom prelaska iz Reala platio 50 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.