Nesuđeni izbornik Nenad Bjelica nakon novog debakla u Europi: ‘Moramo se koncentrirati na prvenstvo’

bjelica
Foto: fah

Osijek ponovno nije uspio, ponovno je ispao prerano, prije samog play offa, odnosno završne borbe za grupnu fazu euro kupova.  Naime, Osijek je u srazu s CSKA doživio poraz, u prvoj, katastrofalno odigranoj utakmici, Slavonci su izgubili 4:2., u uzvratu u Gradskom vrtu bilo je 1:1. S obzirom na ulaganja to je za Osijek veliki neuspjeh, odgovornost za takav neuspjeh snosi i nesuđeni hrvatski izbornik, trener Osijeka, Nenad Bjelica, koji je nakon utakmice i remija te ispadanja iz Europe rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dečki su dali sve od sebe i čestitam im na tome, a čestitam i CSKA-u na prolasku u play-off. U prvoj utakmici smo bili loši, danas smo gledali puno bolji Osijek, ali onda smo sami sebi zabili gol. Igrali smo vrlo koncentrirano i kvalitetno u drugom dijelu, ali nismo uspjeli zabiti taj gol da dobijemo vjetar u leđa za treći”,  kazao je trener Osijeka te je dodao:

“Na poluvremenu sam rekao igračima da nastave igrat strpljivo. Bio je cilj što prije s loptama dolaziti do Bočkaja i Miloša. Na ovom nivou si ne možete dozvoliti da prespavate utakmicu kao što smo mi ušli u prvu. Svi su podcijenili CSKA pa je onda to valjda ostalo i u našim glavama. Sad se moramo koncentrirat na prvenstvo i bit što bolji.”

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.