(VIDEO) Dalić: Veliki pritisak, ali sreća prati hrabre; nisam opterećen time hoću li voditi Hrvatsku u dodatnim kvalifikacijama

Foto: snimka zaslona

Igrači su odradili savršenih 90 minuta, sve ono što smo dogovarali i što sam od njih tražio oni su odradili. Teška dva dana, veliki pritisak, ali sreća prati hrabre. Mi sada moramo biti pametni i mirni, ovo je samo mali korak prema Rusiji, rekao je Zlatko Dalić za HRT nakon utakmice protiv Ukrajine kojom je Hrvatska izborila dodatne kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Znali smo da je Ukrajina najopasnija na bokovima, pa smo ih pojačali s Vidom i Vrsaljkom, a Luki smo dali slobodu, vratili smo Rakitića na poziciju koju igra u Barceloni. Odradili smo pravi posao, ali ovo je mali korak prema Rusiji.

Andrej Kramarić je imao zadatak pratiti broj četiri, a kasnije smo dogovorili da se zamijeni s Mandžom, on je napravio sve kako smo se dogovorili.

Nakon prvog dijela rezultat je bio 0:0, oba gola Kramarić je zabio u drugom poluvremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mi smo prvo poluvrijeme bili malo povučeniji jer smo znali da će Ukrajina krenuti agresivno. Zahvalio sam im na ovome što su napravili, rekao sam da ne treba biti izjava i euforije, da budemo džentlmen i sve mirno prihvatimo, nastavio je Dalić.

Na kraju je Dalić otkrio da nije siguran hoće li voditi Vatrene u dodatnim kvalifikacijama.

Idem svojoj obitelji da se odmorim, a što će biti dalje ne znam. Prihvatio sam poziv i došao odraditi utakmicu, nisam pitao ništa što će biti dalje. Nisam opterećen time hoću li voditi Hrvatsku u dodatnim kvalifikacijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.