(VIDEO) Dario ponovno sjajan u NBA: ‘Šarić je sve ono što mi želimo, što volimo’

Foto: Twitter

Hrvatski reprezentativac Dario Šarić razočaran se preranim ispadanjem Hrvatske s EuroBasketa vratio u SAD. Razočarani su, naravno, bili i hrvatski navijači, pa i igrom 23-godišnjeg košarkaša koji je najoštriju kritiku zapravo doživio od svog oca Predraga.  Nakon Europskog prvenstva Šibenčanin je uzeo mali predah, no, vrlo se brzo pribrao te je krenuo s treninzima Philadelphije. I odmah je Dario ponovno bio u svom elementu, tamo gdje je stao prošle sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Šarić je na otvorenoj trening-utakmici bio odličan i bez obzira što se zapravo radilo o susretu koji nije imao posebni značaj Dario je dao sve od sebe, zapazio je to i njegov trener Brett Brown, koji je rekao:

“To je razlog zašto ga svi volimo, on radi ‘kao konj’ da bi dobio što želi. Njegova strast za igru i ispravan pristup svakom treningu čine ga odličnim igračem. Šarić je sve ono što mi želimo, pravi suigrač i igrač koji se s pravom zove Sixersom.”

Naravno, s obzirom na prošlu sezonu od Darija se očekuje i ove puno, barem jednako kao i prošle kada je prema mišljenju mnogih trebao biti novak godine. No, nagrada mu je zamalo izmakla.  Ove sezone ima priliku ponovno potvrditi da je vrhunski igrač, jer on to doista i jeste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šteta što je za reprezentaciju prekasno. Naime, Hrvatska novi nastup na velikim natjecanjima ima tek za dvije godine, na Svjetskom prvenstvu. i to tek ako bez NBA zvijezda košarkaški Vatreni uspiju proći teške kvalifikacije koje počinju već u 11. mjesecu, a u što malo tko vjeruje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.