(VIDEO) Debakl Manchester Cityja: Zabilježen savršen trenutak promašaja zbog kojeg se skupi trener Pep Guardiola uhvatio za glavu…

Foto: Snimka zaslona

Još jedan veliki favorit ispao je već u četvrtfinalu Lige prvaka. Naime, Manchester City skupog trenera, Pepa Guardiole, koji je valjda pokupovao sve ono što se kupiti moglo na nogometnom tržištu, poražen je zasluženo i uvjerljivo od Lyona. Bilo je 3:1 za Lyon, francuska momčad po mnogima zakinuta je za čisti jedanaesterac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No pustimo analize, naime, susret, a posebno u završnici, je obilježio nevjerojatan promašaj nogometaša Manchester Cityja, Sterlinga. Od mogućeg junaka do potpunog tragičara, to je zapravo bio Raheem Sterling večeras u Lisabonu. Naime, u samoj završnici Sterling je imao stopostotnu šansu da Cityju donese izjednačenja te susret odvede u produžetak. Tko zna kako bi se u tom slučaju sve odigralo, odnosno kako bi završilo?  No nikad nećemo saznati.

Nakon što ga je točnim prizemnim dodavanjem progirao Gabriel Jesus engleski napadač je s nekoliko metara uspio promašiti nebranjeni gol.

Sterling inače tjedno zarađuje 330 tisuća funti, a nije uspio pogoditi ni okvir, već je prebacio cijeli gol, i to itekako prebacio, Guardiola se uhvatio za glavu od očaja… Bila je to pozicija iz koje se jednostavno u ovakvom susretu promašiti ne smije. Fotografi su uspjeli zabilježiti savršen trenutak Sterlingovog promašaja kada lopta umjesto u mrežu odlazi preko gola. Trenutak je to koji će ostati dugo, dugo urezan u pamćenju ovog 25-godišnjeg igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.