(VIDEO) ‘Godina zdravih odluka’: Dinamo u društvu gotovo 200 učenika predstavio novi kalendar

Foto: Snimka zaslona

Nogometaši zagrebačkog Dinama predstavili su 6. prosinca kalendar za 2018. godinu naziva “Godina zdravih odluka”. Dinamo je novi kalendar predstavio u društvu učenika OŠ Jelkovec. Tematika novog kalendara je zdrava prehrana, pravilno držanje i sjedenje te važnost tjelovježbe, ali i način na koji se u životu treba nositi s padovima i usponima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenimo kako je skoro 200 učenika sudjelovalo u edukativnom programu, koju su vodili Ivana Mišerić i te jedan od trener mladih igrača nogometne škole Dinamo Ugo Klingor.

Asistirali su im igrači prve momčadi Dinama Hilal Soudani, Tongo Doumbia, Arijan Ademi, Filip Benković i Ante Ćorić. Poslije uvodnog dijela, u kojem su kratki govor održali ravnateljica Osnovne škole Jelkovec Renata Flajhar, kao i direktor marketinga, prodaje i komunikacija GNK Dinamo Tomislav Rukavina te predsjednik Vijeća Gradske četvrti Sesvete Stjepan Kezerić, uslijedio je mališanima zanimljiviji dio, dakle, aktivacija i edukacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: GNK Dinamo
Foto: GNK Dinamo
Foto: GNK Dinamo

Nazočni su odradili kratko istezanje i zagrijavanje, održano je predavanje o važnosti zdrave prehrane i doručka, a isto tako održana je i prezentacija pravilnog sjedenja. Bilo je doista veselo, za veselje se dodatno pobrinuo Plavko. Na kraju su djeci podijeljene voćke, klupski suveniri, ali i novi kalendari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.