(VIDEO) Hrvatski borac Roberto Soldić sjajnim nokautom srušio Poljaka i obranio naslov prvaka: ‘Hvala ti Bože na talentu, hvala ti mama’

Foto: Snimka zaslona

Najbolji hrvatski MMA borac, 24-godišnji Roberto Soldić, inače porijeklom iz Viteza u Bosni i Hercegovini, obranio je naslov KSW prvaka nokautom protiv poljskog borca Kaszubowskog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borba u poljskom Sopotu, ako se to uopće može zvati borbom s obzirom kako je trajala minutu i pol i potvrdila Soldićevu dominaciju, bila je jednosmjerna ulica za Kaszubowskog. Vrlo brzo nakon početnih ispitivanja snaga Soldić je iskoristio iskustvo, naime, Poljak je krenuo u napad, Hrvat ga je dočekao te kontrom srušio.

Nakon što je poljski borac pao na pod sudac je borbu prekinuo, dok su liječnici intervenirali kako bi pomogli Poljaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon pobjede Soldić je naglasio da je, bez obzira što je meč trajao devedeset sekundi, Poljak opasan borac. ”

”Morate biti pametni u ovakvim mečevima. Trenirao sam po cijele dane. Znao sam da je jako i nezgodan, ali pripremio sam se na sve. Svatko od nas je drugačiji, a Bog mi je dao ovaj talent, hvala ti, Bože i hvala ti, mama”, kazao je Soldić i dodao: ”Trenirao sam 6 mjeseci žestoko za ovih minutu i pol, i sad želim se najprije odmoriti i onda se vratiti u teretanu. Hvala Antunu Račiću, hvala Ivanu Dijakoviću mom menadžeru koji mi je ovo sve omogućio, hvala cijeloj mojoj obitelji…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poljaci inače obožavaju Soldića, koji je velika zvijezda u Poljskoj, nadimak mu je  Robo Cop i Vitez iz Viteza.

Thompsona voli još od djetinjstva…

Inače, Roberto Soldić kao i Hrgović voli slušati pjesme popularnog hrvatskog glazbenika, Marka Perkovića Thompsona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘Geni kameni će uvijek biti moja pjesma. Iako, mislim da mi Poljaci ne bi radili problem jer dosta respektiraju Hrvate. Bilo je i u KSW-u takvih situacija, sjećam se primjera jednog Turčina koji je baš imao ‘tešku pjesmu’. Čak su razmišljali hoće li mu dati pojas i novce. Ne vidim problem u Thompsonovoj pjesmi, ne vrijeđa nikog, sve su to lijepi stihovi”, rekao je Soldić nedavno za portal 24 sata i dodao:

”Thompsona volim slušati još otkako sam bio dijete. Kad čujem njegove pjesme ne bojim se nikog., dobijem motivaciju.”

 

View this post on Instagram

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sretan sam da sam upoznao Zeljka Mavrovica svjetska legenda boxa!

A post shared by Roberto ‚RoboCop’ Soldic (@soldicmma) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.