(VIDEO) Hrvatski reprezentativac Domagoj Vida neprijateljski dočekan u Beogradu: Navijači Partizana skandirali mu ‘ustaša, ustaša!’

Foto: fah

Hrvatski reprezentativac, Domagoj Vida, u dresu turskog Bešiktaša izazvao je veliko zanimanje u Beogradu tijekom utakmice između Partizana i spomenutog turskog prvoligaša. Na kraju je završilo 1:1, rezultatom kojim uoči uzvrata 4. pretkola Europske lige Bešiktaš i Vida mogu biti daleko zadovoljniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je uoči play offa Europske lige hrvatski nogometaš dosta pohvalno govorio o Partizanu dočekan je zvižducima, gotovo neprijateljski, od strane navijača domaće momčadi, poznati Grobara.  Publika mu je cijelo vrijeme zviždala, posebno su brutalni i neprijateljski nastrojeni bili domaći navijači u poluvremenu kada su skandirali Vidi ”ustaša, ustaša.”

Očito kako ljubomora zbog fantastičnih rezultata Vatrenih na SP-u u Rusiji i osvojenog povijesnog srebra za hrvatski nogomet još drži mnoge u susjednoj Srbiji. Tamošnji navijači formalno Vidi zamjeraju zato što je presretan nakon pobjede u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva protiv Rusije poručio, između ostaloga, i ”Slava Ukrajini!”

Iako je Bešiktaš izvukao sjajan rezultat u Beogradu Vida nije ima svoj dan, no, kad god je imao loptu čule su se uvrede i zvižduci.  Teško se očito Vidi bilo nositi s takvim pritiskom, što potvrđuje i još jedan detalj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, u nastavku se situacija donekle smirila, iako ne i potpuno prestala. Hrvatski reprezentativac u samoj završnici meča, nakon što je gostujući trener već obavio tri izmjene, zatražio je zamjenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.