(VIDEO) Inter tek nakon produžetka izborio četvrtfinale Kupa, Brozović igrao u završnici, Perišić dobio poštedu

Foto: fah

U susretu osmine finala talijanskog nogometnog Kupa Inter je svladao Bolognu s 3-2, ali tek nakon dodatnih 30 minuta produžetka, iako je milanska momčad imala dva gola prednosti već nakon 39 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter je poveo u 33. minuti sjajnim škaricama Jeisona Murilla nakon što je korner izveo Joao Mario. Isti je igrač asistirao i šest minuta kasnije Rodrigu Palaciju za 2-0. Gosti su u završnici prvog dijela smanjili golom Blerima Džemailija, a u 73. minuti je izjednačio Godfred Donsah.

Foto: fah

Ipak, Bologna nije uspjela napraviti konačan preokret, jer je u osmoj minuti produžetka Candreva pogodio za 3-2, prednost koju je Inter ovoga puta uspio sačuvati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marcelo Brozović je u igru ušao u 94. minuti umjesto Edera, dok je Ivan Perišić dobio poštedu.

Inter će u četvrtfinalu igrati protiv pobjednika susreta Lazio – Genoa koji je na rasporedu u srijedu, kad se sastaju i Sassuolo – Genoa, dok je posljednji susret osmine finala u četvrtak, 19. siječnja, kada će snage odmjeriti Roma i Sampdoria.

Plasman u četvrtfinale ranije su izborili Juventus, Milan, Napoli i Fiorentina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

REZULTATI:

Inter - Bologna 3-2 (2-2) - produžetak     

Ranije odigrano:
Milan - Torino       2-1 
Juventus  - Atalanta 3-2
Fiorentina - Chievo  1-0
Napoli - Spezia (II) 3-1

18. siječnja:
Sassuolo - Cesena
Lazio - Genoa

19. siječnja:
Roma - Sampdoria

PAROVI ČETVRTFINALA: 
Inter - Lazio/Genoa
Juventus - Milan
Roma/Sampdoria - Sassuolo/Cesena
Napoli - Fiorentina

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.