(VIDEO) Izbacili velikane grčkog nogometa: PAOK i AEK u finalu Kupa, Marin Leovac odigrao cijeli susret

Foto: Snimka zaslona

Nogometaši PAOK-a i AEK-a igrat će u finalu grčkog nogometnog Kupa nakon što su u polufinalnim susretima izbavili velikane Panathinaikos i Olympiakos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PAOK je u Solunu pobijedio Panathinaikos 4-0 i tako nadoknadio poraz od 0-2 iz prve utakmice.

Golove za solunski sastav zabili su Dimitris Pelkas (14), Leo Matos (48), Evgenij Šahov (73) i Aleksandar Prijović (83). Gosti su od 73. minute igrali s igračem manje nakon što je isključen Niklas Hult.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac Marin Leovac odigrao je cijeli susret za domaćine.

Plasman u finale izborio je i AEK koji je u srijedu na svom travnjaku izgubio od Olympiakosa 0-1, ali je obranio pobjedu 2-1 ostvarenu u Pireju. Pobjedu Olympiakosu donio je Jacques Romao u 82. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PAOK je do sada četiri puta slavio u Kupu, a čak 13 puta je izgubio u finalu. Posljednji put slavio je 2003. godine. AEK je branitelj naslova, a ukupno je osvojio 15 kupova.

Finale je 6. svibnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.