(VIDEO) Jedan od najljepših pogodaka u HNL-u: Fantastične ‘škarice’ Francka Ohandze usred Maksimira

Foto: Snimka zaslona

Nogometaši Hajduka s dva igrača više su na Maksimiru svladali Lokomotivu 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebno će dugo ostati u pamćenju pogodak Francka Ohandze iz 66. minute. Naime, akciju je započeo Ohandza koji je progirao Hysena Memollu na lijevom boku, koji je ubacio loptu na sedam-osam metara od gola Lokomotive gdje je Mario Musa glavom tek nakratko odbio loptu na nogu Ahmeda Saida. Lopta je došla do kamerunskog nogometaša u dresu Hajduka Ohandzu, koji je sjajno škaricama pogodio bliži kut gola nemoćnog golmana domaće momčadi.

Sjajan pogodak Ohandza je proslavio plešući “Gangnam Style”. Odličnu večer Ohandza je okrunio u 94. minuti utakmice kada je zabio svoj i Hajdukov drugi pogodak za konačnih 2:0 i za pobjedu na Maksimiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Bilo je i malo sreće da lopta odsjedne na pravom mjestu. Drugi je bio puno lakši iako je došao u fazi kad mogu biti umoran”, rekao je nakon utakmice Ohandza. Dok je trener Hajduka Željko Kopić nakon pobjede kazao: ”Ulazak u utakmicu bio je dobar, po dogovoru. Ali imali smo nakon toga prevelik broj neforsiranih pogrešaka i to je utjecalo na ritam igre. U drugom smo bili mirniji i pas-igra bila je puno kvalitetnija. Nakon vodstva nismo težili golu, a uvijek se može dogoditi neka situacija kakvu je imala Lokomotiva u završnici. Zasluženo smo pobijedili iako dosta stvari nije funkcioniralo…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.